Agro-Nedeljković d.o.o. Virovo bb, 31230 Arilje

O NAMA

Primarna delatnost preduzeća AGRO NEDELJKOVIĆ DOO je otkup, prerada i veleprodaja voća, pre svega maline, kupine, zatim šljive , višnje i kruške. Uz konstantnu politiku ulaganja u proizvodne procese i kvalitet proizvedene robe, preduzeće ima kapacitet prerade voća od 900 tona.

Od 2106.god polako prevodimo sve sopstvene zasade prvenstveno maline, zatim kupine, višnje i kruške u organsku proizvodnju. Pošto je za to potrebno da prodje vreme do sada imamo 8,5ha sertifikovanih zasada.

Preduzeće „Agro-Nedeljković“ je stabilno i odlično pozicionirano u matičnom regionu. Ova branša značajno učestvuje u ukupom izvozu, a region u kome poslujemo  je jedan od najznačajnihih u Srbiji što se tiče proizvodnje jagodičastog voća. 

Naše preduzeće posluje u izuzetno konkurentim uslovima budući da je ariljski kraj poznat po proizvodnji i prodaji maline. Poslovni kompleks je u vlasništvu preduzeća i sastoji iz više funkcionalno povezanih poslovnih objekata koji čine jednu celinu. Poslovni postor hladnjače  ispunjava osnovne uslove savremene i uspešno organizovane proizvodnje jer je adekvatno prostorno i funkcionalno orijentisan. Hladnjača primenjuje HACCP sertifikat.

STUDIJE SLUČAJA

POSLOVNI PARTNERI

Rudniku u Boru bila su  potrebna sita promera 3mm …

Close Menu