Agro-Nedeljković d.o.o. Virovo bb, 31230 Arilje

Agro Nedeljkovic is a family company founded in 2004. in Arilje with the idea to deal with the production, purchase, processing, storage and freezing of raspberries, blackberries, blueberries, plums, pears, etc. fruits in their own refrigerator.

Agro Nedeljkovic

Virovo bb
31230 Arilje

Telefon

Email

office@agronedeljkovic.com

O NAMA

Primarna delatnost preduzeća AGRO NEDELJKOVIĆ DOO je otkup, prerada i veleprodaja voća, pre svega maline, kupine, zatim šljive , višnje i kruške. Uz konstantnu politiku ulaganja u proizvodne procese i kvalitet proizvedene robe, preduzeće ima kapacitet prerade voća od 900 tona.

Od 2106.god polako prevodimo sve sopstvene zasade prvenstveno maline, zatim kupine, višnje i kruške u organsku proizvodnju. Pošto je za to potrebno da prodje vreme do sada imamo 8,5ha sertifikovanih zasada.

Preduzeće “Agro-Nedeljković” je stabilno i odlično pozicionirano u matičnom regionu. Ova branša značajno učestvuje u ukupom izvozu, a region u kome poslujemo  je jedan od najznačajnihih u Srbiji što se tiče proizvodnje jagodičastog voća. 

Naše preduzeće posluje u izuzetno konkurentim uslovima budući da je ariljski kraj poznat po proizvodnji i prodaji maline. Poslovni kompleks je u vlasništvu preduzeća i sastoji iz više funkcionalno povezanih poslovnih objekata koji čine jednu celinu. Poslovni postor hladnjače  ispunjava osnovne uslove savremene i uspešno organizovane proizvodnje jer je adekvatno prostorno i funkcionalno orijentisan. Hladnjača primenjuje HACCP sertifikat.

STUDIJE SLUČAJA

POSLOVNI PARTNERI

Rudniku u Boru bila su  potrebna sita promera 3mm …

PROCESNA OPREMA

GRIFOVANO PLETIVO

ORGANSKA PROIZVODNJA

 

SAJT JE U IZRADI. HVALA NA RAZUMEVANJU

 

PROCESNA OPREMA

grifovano pletivo

GRIFOVANO PLETIVO

organska proizvodnja

ORGANSKA PROIZVODNJA

Primarna delatnost preduzeća AGRO NEDELJKOVIĆ DOO je otkup, prerada i veleprodaja voća, pre svega maline, kupine, šljive, višnje i kruške. Uz konstantnu politiku ulaganja u proizvodne procese i kvalitet proizvedene robe, preduzeće ima kapacitet prerade voća od 900 tona.

Close Menu